Plus500 review

Wanneer je online gaat beleggen wil je natuurlijk eerst betrouwbare informatie over verschillende brokers en hun diensten. Wat vinden de andere gebruikers van de mogelijkheden en diensten? In deze Plus500 review wordt meer verteld over Plus500. Wat zijn de voor- en nadelen? Het is fijn als je weet waar je op moet letten voor je een keuze maakt. Het wordt voor jou dan een stuk gemakkelijker om een goede vergelijking te doen en een weloverwogen keuze te maken. Want jij wil jouw tijd natuurlijk het liefst investeren in betere dingen. Zoals in het beleggen of handelen bij de aanbieder die het meest aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Wat is er mogelijk bij Plus500?

Bij Plus500 review kan je handelen in CFD’s, oftewel ‘contract for difference’. Daarbij beleg je dus niet door aandelen te kopen, maar doe je een voorspelling van de te verwachten koersstijging of daling. Je kunt gebruik maken van een hefboomsysteem om met een relatief laag bedrag aan inzet in korte tijd een hoger bedrag te winnen. Via een speciaal platform kan je toegang krijgen, zowel via een mobiele app als gewoon op je pc. Vervolgens stort je geld op je Plus500 account. De minimale inzet is 100 euro. Je beheert en bepaalt helemaal zelf wat er gebeurt met het saldo op jouw Plus500 account. Voor vragen en ondersteuning kan je de klantenservice bereiken via de mail of live chat. Helaas is dat telefonisch nog niet mogelijk. Plus500 is zeker betrouwbaar als financiële dienstverlener vanwege het strenge toezicht door de Engelse FCA.

Wat vinden de gebruikers?

De meningen van de klanten in diverse Plus500 reviews blijken verdeeld te zijn. Er zijn veel mensen die enorm enthousiast zijn over de functies en de service van Plus500. Zij benoemen dat Plus500 heel toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Zij hebben de service als zeer plezierig ervaren en raden Plus500 aan als online broker. Daarnaast zijn er meningen van anderen die daar lijnrecht tegenover staan. Deze groep geeft juist aan dat ze de service niet goed vinden omdat ze lang moesten wachten op de uitbetaling van hun geld of omdat posities zomaar door Plus500 worden gesloten. De meer ervaren beleggers merken daarbij op, dat er veel mensen in CFD’s handelen die daar totaal geen kennis van hebben. Zij denken dat veel problemen die de andere groep ervaart vooral komt door het gebrek aan kennis en kunde. Omdat Plus500 zo toegankelijk is voor iedereen zou dat ook veel onervaren gebruikers aantrekken die niet direct begrijpen wat de handel inhoudt en hoe het werkt.

Plus500 review, doen of niet doen?

Of je ervoor kiest om in CFD’s te gaan handelen bij Plus500 review ligt natuurlijk geheel aan jou. Je moet allereerst goed nadenken of CFD handel wel iets voor jou is. Indien je een beginner bent is het verstandig om eerst met een demo-account aan de slag te gaan. Wees je goed bewust van de voor- en nadelen van deze handelsvorm. Ongeveer 76,4% van de beleggers lijdt verlies met CFD-handel. Maar daar staat tegenover dat je ook mooie hoge winsten kunt behalen. Dus doe je voordeel met deze Plus500 review en bereid je goed voor, voordat je begint.